Videos

I Jornades d’Innovació amb Robòtica Educativa


Descripció  |  Programa  |Inscripció  |  Materials  | Vídeos

Grabació de les diferents ponències:


Dimarts 24 d’abril de 2018

Benvinguda  Ivan  Barreda,  Jordi Adell (@jordi_a),  Julio Pacheco (@juliopachecoa).

Vídeo

Presentació del projecte EDUBOT: Robòtica educativa i pensament computacional.

Vídeo

Robótica para todos con mBot, Loli Iborra (@Ibosalma) i Bernat Llopis (@inedu), ByL InEdu, Escuelas San José.

Vídeo

Aprenem i gaudim amb Makey Makey i resolem reptes amb Dash, Vanessa Marin (@vanesa_marin) i Greta Ferran, CEIP Manel Garcia Grau de Castelló.

Vídeo

Més enllà de Lego, Mercè Garreta (@MertxeGaPa), CEIP Manuel Foguet de Vinaròs.

Vídeo

Lego Mindstorm EV3. Misión espacial Chang’e 5. Gamificación y aprendizaje basado en proyectos mediante la robótica educativa, Alejandro Martí, Robotix (@RobotixCS).

Vídeo

 Albert, mi amigo inseparable de toda la etapa escolar, Marta Morralla Aparici, Robótica Castellón (@RoboticaCs).

Vídeo

Xarrada: Resolución de problemas a través del pensamiento computacional y la robótica (Narnia Valley), Juan Carlos Galiana (@jc_galiana), Jose Manuel García Gómez CEIP Gabriel Miró d’Alacant.

Vídeo

 


Dimecres 25 d’abril de 2018

Xarrada: Makers en el aula (Impresión 3D + Arduino + Programación), Néstor Martínez (@nesmaba), Colegio La Purísima Franciscanas de València.

Vídeo

 Robotica con bee bot en educación infantil, Miren Pardo (@laclasedemiren), CEIP Isidoro Andrés de Castelló.

Vídeo

 STEM als Ports: un projecte comarcal d’implementació de la programació i la robòtica a l’educació primària i secundària, CEIP Blasco de Alagón, CRA Columbres, Mare de Déu de Vallivana, CRAa Els Ports, IES els Ports, i IES Vilafranca.

Vídeo

 Zowi aprèn a ballar amb els alumnes a través de la programació de blocs, Eduardo Millan (@edumillan3t), IES de Bocairent.

Vídeo

 WeDo 1.0 Baldufes fighting. Construcció, programació, batalla infernal, treball en equip, innovació i activitats mitjançant la resolució de problemes, Vicente Sales, Robotix (@RobotixCS).

Vídeo

 La robótica divertida con los robots Sphero y Fischertechnik education, Adolfo Sales Martí, Robótica Castellón (@RoboticaCs).

Vídeo

Next 2.0: la robótica educativa curricular en los primeros cursos de Primaria, Beatriz Montesinos, asesora Pedagógica (@EdelvivesPRO).

Vídeo